Werkwijze DC Wonen

U bent opzoek naar passende woonruimte en wil graag daarbij onze hulp inschakelen. Dat kan eenvoudig en snel door u gratis in te schrijven via de knop ‘Gratis inschrijven’ op onze homepage. 

Wij starten met het zoeken naar passende woonruimte op basis van de door u aangegeven criteria op het inschrijfformulier. Wanneer wij woonruimte(s) hebben gevonden die hieraan voldoen krijgt u van ons een persoonlijke mail ( of telefoontje) met daarin een speciale link met meer informatie over de gevonden woonruimte(s).

Wanneer u een of meerdere van de door ons gevonden woonruimtes wil bezichtigen kunt u rechtstreeks reageren op de woonruimte of ons bellen voor een afspraak. Bij de bezichtiging is altijd een van onze medewerkers aanwezig om u alles te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Indien u aangeeft de woonruimte te willen gaan huren , gaan wij namens u de eigenaar/verhuurder benaderen en u als kandidaat bij hem voordragen. Als het ons lukt de woonruimte voor u aan te huren sturen wij u alle benodigde documentatie toe. Tevens zorgen wij voor de verdere afhandeling zoals het opmaken, bespreken en tekenen van het huurcontract, sleuteloverdracht en financiële afwikkeling tussen u en de verhuurder.

DC Wonen werkt op basis van urenspecificatie. Indien wij succesvol een woonruimte voor u hebben aangehuurd rekenen wij de tijd aan u door welke wij voor u werkzaam zijn geweest met een maximum van 1 maand huur (inclusief servicekosten), verhoogd met BTW. Als er geen woonruimte wordt aangehuurd worden er geen kosten in rekening gebracht.

Bij vragen en/of onduidelijkheden neem dan contact met ons op!

 

© Copyright 2017 DC Wonen - Alle rechten behouden. Website door HC Designs Webdesign Groningen