Werkwijze DC Wonen

U bent opzoek naar passende woonruimte en wil graag daarbij onze hulp inschakelen. Dat kan eenvoudig en snel door u gratis in te schrijven via de knop ‘Gratis inschrijven’ op onze homepage. 

Wij starten met het zoeken naar passende woonruimte op basis van de door u aangegeven criteria op het inschrijfformulier. Wanneer wij woonruimte(s) hebben gevonden die hieraan voldoen krijgt u van ons een persoonlijke mail ( of telefoontje) met daarin een speciale link met meer informatie over de gevonden woonruimte(s).

Wanneer u een of meerdere van de door ons gevonden woonruimtes wil bezichtigen kunt u rechtstreeks reageren op de woonruimte of ons bellen voor een afspraak. Bij de bezichtiging is altijd een van onze medewerkers aanwezig om u alles te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

Indien u aangeeft de woonruimte te willen gaan huren gaan wij u voordragen aan de eigenaar/verhuurder als kandidaat voor de woonruimte. Bij een positief resultaat zullen wij u de benodigde documentatie toesturen met daarin een overzicht van de gemaakte afspraken ( te huren woonruimte, ingangsdatum, huurperiode, huurprijs etc.). Indien u deze documentatie volledig en samen met de overige opgevraagde documenten retourneert kunnen wij zorg dragen voor de verder afhandeling.

Indien u een woonruimte gaat huren betaalt u de eerste maand huur, de borg, eventuele kosten voor aanvullende diensten + BTW. Dit gehele bedrag dient aan DC Wonen te worden voldaan. DC Wonen draagt zorg voor de afrekening van de huur en borg met uw verhuurder.

Bij vragen en/of onduidelijkheden neem dan contact met ons op!

 

© Copyright 2018 DC Wonen - Alle rechten behouden. Website door HC Designs Webdesign Groningen