Zoek een woning in ons aanbod

Prijs
€ 440 - € 700

Zoeken

Direct inschrijven »

Studio huren in Groningen


Als u graag een studio wilt huren, dan bent u bij DC Wonen aan het juiste adres! Wij bieden een groot aanbod studio's aan in hartje Groningen, maar ook buiten de stad. Een studio is een 1-kamer appartement, waarbij u alle voorzieningen voor zichzelf heeft. Dit is dus ideaal als een tweede woning in uw favoriete stad. Maar het is ook mogelijk omdat het praktisch voor u is. Schrijf u nu in en wij houden u op de hoogte van de nieuwste studio's die beschikbaar komen!

Ceramstraat , Groningen

Type woning: Studio
Status: Te huur
Datum beschikbaar: 01-04-2018
Woning bezichtigingen
€ 700,00 inclusief gas, water, elektra

Oosterstraat , Groningen

Type woning: Studio
Status: Te huur
Datum beschikbaar: 01-04-2018
Woning bezichtigingen
€ 590,00 inclusief gas, water, elektra

Bloemstraat , Groningen

Type woning: Studio
Status: Te huur
Datum beschikbaar: 01-03-2018
Woning bezichtigingen
€ 440,00 inclusief gas, water, elektra

Noorderhaven , Groningen

Type woning: Studio
Status: Te huur
Datum beschikbaar: 01-04-2018
Woning bezichtigingen
€ 525,00 inclusief gas, water, elektra

Studio huren bij Dc wonen
Als u een studio wil huren, dan bent u bij DC Wonen aan het juiste adres. Samen kijken wij naar de eisen en wensen waar de studio aan moet voldoen. U kunt hierbij denken aan de oppervlakte, de prijs en de voorzieningen in de buurt. Wij passen ons aanbod aan op uw wensen, zodat wij snel een studio vinden die bij u past!

Studio voor starters of studenten
Een studio is ook uitermate geschikt voor starters en studenten. Voor de starter is de woning zeer toegankelijk, zeker als je alleen woont. Maar ook voor de student is een studio vaak een goede uitkomst, als je liever op jezelf wil wonen in plaats van in een studentenhuis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat studio's een breed publiek aantrekken. Wij helpen u graag met het zoeken naar een geschikte studio in Groningen.

Dc Wonen dé makelaar voor het huren van een studio
DC Wonen is dé makelaar van Groningen. Wij zijn een jong bedrijf dat zich richt op het verhuren van studio's, woningen, appartementen en kamers. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in beleggingen en het management van vastgoed.

© Copyright 2018 DC Wonen - Alle rechten behouden. Website door HC Designs Webdesign Groningen